05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
După 12 zile petrecute la Poiana Braşov, liderul Ligii I a revenit acasă vineri seara. Antrenorul Dorinel Munteanu nu şi-a lăsat elevii prea mult elevii să respire şi duminică la ora 16.00 i-a convocat la primul antrenament la baza Siderurgistul.
„A fost un cantonament foarte bun, băieţii au răspuns cum nu se putea mai bine la cerinţele mele şi aştept stagiul din Cipru, acolo unde vom susţine şi meciuri de verificare. Sunt mulţumit şi că n-am avut probleme medicale serioase, astfel încât băieţii să se pregătească aşa cum trebuie. Încă nu ne gândim la jocurile oficiale, mai avem o bună perioadă de pregătire, pe care trebuie s-o gestionăm corespunzător”, a declarat tehnicianul Oţelului.
După o săptămână în care antrenamente se vor desfăşura în localitate, roş-alb-albaştrii îşi vor muta cartierul general la Larnaca. Aici au fost stabilite şi câteva amicale „tari”: cu Dinamo Moscova (7 februarie), Saturn Moscova (9 februarie), MKS Korona Kielce (11 februarie), Slovan Liberec (13 februarie), VKS Slask Wroclaw (15 februarie), Levski Sofia (17 februarie).
Naţionala lui Răzvan Lucescu va participa la un stagiu de pregătire în Cipru. Pentru această acţiune, care va cuprinde şi două partide de verificare: cu Ucraina (8 februarie) şi cu Cipru sau Suedia (9 februarie) au fost convocaţi şi trei jucători al liderului: Râpă, Silviu Ilie şi Antal.

Articole înrudite