29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Profitând de întreruperea campionatului, cauzată de partidele României din preliminariile Campionatului European cu Bosnia şi Luxemburg, mai multe echipe au susţinut la sfârşitul săptămânii trecute jocuri amicale. În această situaţie s-a aflat şi Oţelul, care s-a deplasat la Iaşi, unde a întâlnit formaţia locală ACSMU, care activează în eşalonul secund. Oarecum surprinzător, partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, unicul gol fiind marcat de ex-gălăţeanul Gado, care a transformat impecabil o lovitură liberă de la 25 metri în min.22. Liderul Ligii I a început jocul cu următorul 11: Grahovac - Cojoc, Sârghi, Perendija, Petean - Filip, Neagu -  Iorga, Viglianti, Ochiroşii - Pena. Vârful de atac gălăţean a ratat o ocazie mare de gol în min. 20. După pauză, garnitura Oţelului a arătat astfel: Brăneţ - Cojoc, Sârghi, Mişelăricu, Petean - Filip, Ibeh - Antal, Borbely, Buş - Punosevac. Sârghi şi Punosevac au avut două oportunităţi de a marca dar tabela nu s-a mai modificat. Rezultat final : ACSMU Poli Iaşi - Oţelul 1-0 (1-0).
„Orice rezultat contează, chiar dacă la Iaşi le-am dat şansa unor jucători care au evoluat mai puţin până acum. N-avem ce comenta, înfrângerea este meritată, dacă pot spune aşa, şi trebuie să spun că mă aşteptam la mai multe din partea jucătorilor”, a declarat „Neamţul”.
Nu au făcut deplasarea: Râpă şi Sălăgeanu, convocaţi la Naţională, Costin, Ilie, Giurgiu şi Paraschiv, care au fost menajaţi. Cornel Râpă a fost integralist în partida pe care Naţionala pregătită de Răzvan Lucescu a pierdut-o sâmbătă seara la Zenica, scor final 1-2 în timp ce celălalt oţelar din lot, Adrian Sălăgeanu a fost doar spectator.


Articole înrudite