25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
SC Oţelul îşi face deja calcule pentru promovare
SC Oţelul îşi face deja calcule pentru promovare

Dincolo de consolidarea bugetului pentru a forma o echipă competitivă, şefii Oţelului aşteaptă cu nerăbdare să afle componenţa seriei în care vor juca. Datorită faptului că anul acesta au promovat multe echipe din zona Moldovei, specialiştii se aşteaptă ca Federaţia Română de Fotbal să scoată din seria întâi echipele din zona Braşov - Covasna - Harghita şi să se formeze o serie cu echipe din Moldova, la care s-ar adăuga şi formaţiile din judeţul Buzău.

„De componenţa seriei eu încă aştept pentru că încă am semne de întrebare că vor mai face parte Miercurea Ciuc, Odorhei, Râşnov, Hărman, Odocheiu Secuiesc. Pentru că, din ce se pare, pot veni echipele din Buzău în serie. Pe lângă Ceahlăul, Miroslava, Foresta, mai e o echipă la Fălticeni, Dărăbani 2, care va apărea, posibil şi Iaşi 2, deja vorbim de multe echipe care fac parte din Moldova, pur şi simplu. Miercurea Ciuc trebuie să trecem munţii, nu prea mai e Moldova acolo”, a declarat antrenorul Alexandru Ciobanu.

Jucătorii Oţelului nu se gândesc, însă, prea mult la adversari. Ei consideră că trebuie să promoveze indiferent de adversarii pe care îi vor avea în faţă.

Declaraţii:

Adrian Sălăgeanu – jucător Oţelul Galaţi: „Niciodată nu mi-a plăcut să vorbesc despre adversari. Vă daţi seama că până la urmă depinde doar de noi. Dacă noi vom reuşi să ne facem noi treaba bine, chiar nu are nicio relevanţă ce echipe, ce contracandidate ar fi la o eventuală promovare”.
Andrei Udeanu – jucător Oţelul Galaţi: „Eu zic că toate echipele sunt bune, cum s-a demonstrat şi anul trecut. Însă important este ce facem noi, nu ce fac celelalte echipe. Dacă noi o să facem meciuri bune şi o să reuşim să câştigăm majoritatea jocurilor, nu cred că o să depindem de celelalte echipe”.

SC Oţelul s-a reunit la mijlocul săptămânii trecute şi se antrenează deja la Galaţi pentru sezonul următor. Primul joc oficial va fi pe 15 august, în faza a doua a Cupei României, debutul în campionat fiind programat pe 25 august.


Articole înrudite