Simona Halep se teme să participe la US Open Recomandat

Joi, 09 Iulie 2020 11:14
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Simona Halep (2 WTA) a afirmat că este „puţin îngrijorată'' în privinţa participării la turneul US Open din acest an, primul de Mare Şlem al anului, în condiţiile anulării Wimbledonului, după relaxarea măsurilor impuse de pandemia de coronavirus, scrie BBC. Competiţia se va juca în spatele uşilor închise, la New York, din 31 august.
„Va fi puţin dificil, depinde de restricţii, sunt puţin îngrijorată să merg acolo“, a declarat Halep pentru BBC. În iunie, Simona Halep spunea că nu este sigură dacă va fi sau nu prezentă la turneul american, menţionând totuşi că planurile ei nu sunt „bătute în cuie“. Acum ea a completat: „Nu am idee deocamdată, nimeni nu ştie ce se va întâmpla după această lună. O să aştept să văd ce se decide, să văd ce fac şi ceilalţi jucători“. Pe de altă parte, românca a spus că abia aşteaptă să joace din nou, afirmând că vrea să fie prezentă la turneul WTA de la Palermo, de pe 3 august. „Am nevoie de câteva meciuri“, a punctat Halep.
BBC precizează că dacă cei mai mulţi câştigători ai turneului de la Wimbledon au putut să-şi apere titlul anul următor, Halep, care a cucerit trofeul anul trecut, nu a avut această ocazie din cauza izbucnirii pandemiei. „Aş putea spune că sunt campioană la Wimbledon doi ani; îmi place asta. Mai am încă un an să mă bucur de acest lucru“, a specificat românca amuzată. Simona Halep a participat duminică la un meci de dublu mixt, care a încheiat turneul demonstrativ Winners Open de la Cluj-Napoca. Halep şi Horia Tecău s-au impus cu 6-3, 6-4 în faţa cuplului format din Gabriela Ruse şi Marius Copil.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu