30 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Mijlocaşul Dorel Stoica, exclus din lot de tehnicianul Ilie Dumitrescu, a declarat marţi pentru MEDIAFAX, că Steaua a reprezentat un simplu loc de muncă şi de câte ori a fost trimis pe teren a încercat să-şi facă datoria cât mai bine, precizând că regretă faptul că se spun "lucruri urâte" despre el.
"La Steaua în această periodă a fost un simplu loc de muncă. Regret însă că se spun unele lucruri urâte despre mine. Nu am minţit fotbalul niciodată. Am avut şi meciuri mai slabe, dar, ori de câte ori am intrat pe teren, am făcut tot posibilul să ajut echipa acolo unde am fost cât mai bine. Orice jucător trece şi prin momente mai puţin plăcute şi consider că din această cauză jocul meu nu a fost unul dintre cele mai bune", a spus Stoica.
Tehnicianul Stelei, Ilie Dumitrescu, a anunţat, luni, că nu va mai conta pe mijlocaşul Dorel Stoica după prestaţia acestuia la ultimele partide.
Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, este convins că Stoica a evoluat slab pentru că a fost afectat de plecarea managerului general Victor Piţurcă şi nu pentru că nu şi-ar fi apărat corect şansele. "Ilie mi-a spus că nu i-a plăcut atitudinea lui Dorel Stoica cu Brăneşti şi mi-a cerut să am o discuţie cu el. Eu i-am comunicat asta lui Stoica, cu Ilie de faţă. Băiatul mi-a spus cu lacrimi în ochi că nu face aşa ceva pentru că-şi câştigă pâinea din fotbal, mi-a spus că se simte jignit şi că, dacă îl vrea antrenorul, atunci poate să mizeze pe el. Pe mine m-a impresionat! I-am spus lui Ilie: «Sută la sută omul ăsta nu a trădat, atât a putut şi a fost afectat de plecarea lui Piţurcă». Ilie mi-a spus că şi el a fost convins, dar nu i-a plăcut atitudinea lui şi dacă-l afectează plecarea lui Piţurcă să se ducă după el", a spus, luni, Becali, la Sport.ro.
Dorel Stoica a fost transferat la Steaua, în această vară, de fostul antrenor al echipei, Victor Piţurcă.


Articole înrudite