07 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Top foști fotbaliști care promovează case de pariuri
Top foști fotbaliști care promovează case de pariuri

Casele de pariuri au cunoscut o adevărată explozie în ultimii ani în România. Toată lumea știe că românii sunt mari împătimiți ai sportului. Acest lucru se poate vedea foarte bine și în creșterea tot mai mare a numărului de agenții de pariuri din România.

Dacă în anul 2001 în România existau doar 61 case de pariuri, în prezent există peste 14.000 de agenții de pariuri stradale, iar acest lucru ne spune că această industrie este una înfloritoare. Având în vedere concurența mare de pe această piață, fiecare casă de pariuri a încercat diferite metode de marketing, iar unele dintre acestea și-au ales un brand ambasador din lumea sportului rege.

O să îți prezint un top al foștilor fotbaliști care au ales să încheie contracte de promovare pentru casele de pariuri. Pe lângă aceștia, Dan Petrescu a semnat recent cu 888 sport care oferă și un bonus atractiv o dată cu venirea lui. Descoperă cod promotie 888.

1.      Ilie Dumitrescu

Pe primul loc în acest top se situează fostul fotbalist Ilie Dumitrescu. Ilie Dumitrescu a ajuns prima dată la 8 ani în curtea Stelei și l-a avut ca antrenor pe Petre Mihai care a fost unul dintre cei mai mari antrenori de juniori din fotbalul românesc, fapt care a fost confirmat și de Dumitrescu.

Fotbalistul a ajuns să debuteze la FC Steaua în echipa mare în aprilie 1987 la un meci contra Râmnicu Vâlcea, unde au și reușit să se impună cu scorul de 4-0. Ilie Dumitrescu a cunoscut apogeul în fotbal ca atacant în 1994 când a jucat în preliminariile campionatului mondial și a reușit să înscrie 4 goluri în 7 meciuri. În prezent, Ilie Dumitrescu promovează casa de pariuri Unibet.

2.      Ionel Dănciulescu

Ionel Dănciulescu este un fost fotbalist care a activat ca atacant și care în prezent este directorul general al clubului Dinamo București. Ionel Dănciulescu este considerat unul dintre cei mai de valoare atacanți din istoria Ligii 1. Acesta și-a început cariera în fotbal în 1993 la Electroputere Craiova, iar în anul 1995 a fost transferat la Dinamo București.

 După mai multe cluburi sportive în care a activat, inclusiv FC Steaua București, Dănciulescu s-a întors la Dinamo București în ultima perioadă a activității sale în fotbal și s-a retras pe 17 noiembrie 2011 cu un total de peste 200 goluri înscrise. Ionel Dănciulescu promovează în prezent casa de pariuri Unibet alături de Ilie Dumitrescu.

3.      Marius Lăcătuș

Pe locul 3 în acest top se află Marius Lăcătuș care a activat în cea mai mare parte a activității sale din fotbal la FC Steaua București. Acesta a fost decorat în martie 2008 cu Ordinul “Meritul Sportiv” clasa a 2-a pentru câștigarea Cupei Campionilor Europeni din sezonul 1985-1986.

Lăcătuș a debutat în fotbal la numai 13 ani și în 1983 a pășit prima dată în Ghencea unde a avut și cele mai mari satisfacții din cariera sa. A câștigat de 10 ori campionatul național alături de Steaua, o Cupă a Campionilor Europeni și Supercupa Europei în anul 1987 fiind singurul fotbalist român cu o asemenea performanță. Marius Lăcătuș a marcat peste 100 goluri pentru Steaua. În prezent, Lăcătuș promovează agenția de pariuri Gets Bet.


Articole înrudite