27 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Trei medalii de bronz pentru sportivii de la Sakura Kiai, la „Danube Delta Cup Internaţional”
Trei medalii de bronz pentru sportivii de la Sakura Kiai, la „Danube Delta Cup Internaţional”

La Babadag, în weekend-ul trecut a avut loc una dintre cele mai puternice competiţii de karate full contact, „Danube Delta Cup Internaţional”, aflată la cea de-a IX-a ediţie. La start s-au înscris 360 de sportivi, cu vârste cuprinse între 4 şi 25 de ani, de la 27 de cluburi din patru ţări participante, România, Bulgaria, Ucraina şi Republica Moldova.
Evenimentul sportiv a fost organizat ireproşabil de clubul Nippon Budo Sport condus de Sensei Nicolaie Pănuţă. C.S. Sakura Kiai Galaţi a participat cu un lot format din 5 sportivi, mare parte dintre ei începători, şi un arbitru. Sportivii clubului gălăţean au obţinut: 3 locuri 3, un loc 5 şi un loc 8, prin următorii: Mocanu Dragoş Gheorghe (Galaţi) 9 ani -25 kg - locul 3, Ardeleanu Tiberiu George (Şiviţa) 13 ani -70 kg - locul 3, Corodi Alexandra Veronica (Şendreni) 17 ani +60 kg - locul 3, Lazurcă Ştefan Narcis (Şiviţa) 14 ani -50 kg, după o repriză de departajare a fost declarat învins ocupând în final locul 5, şi nu în ultimul rând, Mihai Dorian Andrei (Piscu) 10 ani -30 kg, care în optimi a avut ca adversar un sportiv din Ucraina, care de altfel a câştigat categoria, locul 8.
Din delegaţia gălăţeană a mai facut parte şi instructorul secţiei de Kyokushin a clubului, Mihai Viorel, care a participat în calitate de arbitru. „Vreau să felicit şi pe această cale pe sportivi pentru rezultatele obţinute, pentru ambiţia şi determinarea de care au dat dovadă, pe părinţi pentru sprijinul acordat. OSU!”, ne-a precizat instructorul Mihai Viorel.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite