27 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Olimpicele mici” gălăţene au pierdut dramatic calificarea între primele opt la turneul final
„Olimpicele mici” gălăţene au pierdut dramatic calificarea între primele opt la turneul final

Campionatul Naţional de handbal junioare 4 Activ a programat în perioada 7-11 iunie la Suceava turneul final cu 16 echipe la start. Galaţiul a fost reprezentat de ACS Lucian Bute. „Olimpicele mici” conduse de antrenorul Daniela Goldic au avut o evoluţie bună per ansamblu, dar şi ghinion pentru că au ratat pentru un singur gol calificarea în Grupa Principală 1-8, fiind nevoite să se mulţumească cu locul 13 în ierarhia finală.
Echipa gălăţeană a înregistrat rezultatele: 22-29 cu CSM Ploieşti, 19-26 cu CSŞ 2 Bucureşti, 22-14 cu OK Sport Oneşti, în grupa B, 21-22 cu Chimia Rm. Vâlcea, 19-26 cu CSŞ Craiova, 19-18 cu KKS Cămin Satu Mare şi 10-0 la „masa verde” cu Chimia Rm. Vâlcea.
Lotul de jucătoare: Marina Dudu, Selena Huian - Giulia Ştefan, Cosmina Durac, Larisa Tufă, Rebecca Ramazzotto, Ştefania Toader, Eveline Şandru, Sofia Vasilache, Deea Lihnic, Catrina Zăbavă, Ilinca Bălan. Podiumul la această categorie de vârstă arată astfel: 1. CSM Ploieşti, 2. CSM Bucureşti, 3. ACS Szejke Odorheiu Secuiesc.


Articole înrudite