26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul traversează o perioadă fastă, fiind neînvinsă în ultimele trei meciuri pe care le-a susţinut, în campionat cu Gaz Metan Mediaş şi Ceahlăul P. Neamţ, respectiv cu Petrolul, în Cupa României Timişoreana. Roş-alb-albaştrii vor să continue pe aceeaşi linie şi în această seară când vor evolua la Vaslui. Pentru acest joc sunt destule probleme de lot în tabăra gălăţeană, astfel: Zaharia, accidentat, Ilie va fi menajat, Murgoci şi Stromajer sunt incerţi iar Neagu şi Sîrghi sunt suspendaţi.

Grig pune condiţii

La antrenamentul de miercuri seara a asistat şi antrenorul principal Petre Grigoraş, aflat încă în concediu medical dar deja cu gândul la sezonul viitor. „Mă simt foarte bine momentan. Nu-s 100% refăcut, dar din vară sunt apt să-mi reiau activitatea. Am urmărit meciurile Oţelului, am ţinut legătura permanent cu staff-ul tehnic. Jucătorii mi-au testat rezistenţa, mi-au dat momeală că sunt morţi fotbalistic, dar apoi au dovedit caracter şi au reuşit să câştige la Mediaş şi cu Ceahlăul după ce au fost conduşi.
Îmi doresc ca în sezonul următor să ţintim mai mult decât salvarea de la retrogradare, nu-i un obiectiv care să ne facă cinste. Pentru a ne clasa pe un loc de cupă europeană trebuie completat lotul. Au plecat jucători campioni cu Oţelul în iarnă şi au fost aduşi în locul lor alţii care nu s-au putut adapta. Mi-am dorit încă de când am revenit la Oţelul să clădim o echipă puternică cu care să ne batem la primele locuri, măcar să încercăm asta, dar e, totodată, şi o condiţie pe care o pun. Nu mai sunt la început să accept obiective mărunte. N-am vorbit încă cu cei din conducerea clubului, trebuie să avem discuţii pentru a clarifica totul”, a declarat Petre Grigoraş.

Articole înrudite