14 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
United joacă la Focşani dar se gândeşte la Cupă
United joacă la Focşani dar se gândeşte la Cupă

Liga I la futsal a programat duminică trei partide din ultima etapă a sezonului regulat. Echipa gălăţeană United va juca astăzi, de la ora 17.00, în Catedrala sportului vrâncean din oraşul de pe Milcov, cu Progresul Focşani. La ora la care vor intra pe teren, gălăţenii vor şti dacă mai au nevoie de un rezultat de egalitate sau nu pentru a rămâne pe locul patru.
„În opinia mea, în proporţie de 99% ne-am asigurat locul patru. Vom şti ce avem de făcut, partida dintre Deva şi Spicom se va disputa duminică (n.r.ieri) seară, dacă prin absurd Spicomul câştigă, mai avem nevoie de un punct. Ne interesează foarte mult jocul de Cupă cu Dunărea Călăraşi (17 aprilie, ora 17.00, sala Polivalentă Dunărea) pentru că vrem să ajungem în semifinale şi din acest motiv la Focşani vor evolua şi jucătorii utilizaţi mai puţin în acest sezon. Voi da credit şi lui Salichi, Gheorghiţă, Păduraru, Gheorghiţă şi Voinea, pe lângă ceilalţi. Indiferent de situaţie, nu-i voi folosi pe Ivan, care are trei cartonaşe galbene şi este la limita suspendării, şi Toniţă, care se resimte după contractura suferită la Iaşi”, ne-a declarat antrenorul David Asandei.
Cei doi internaţionali de tineret, Buleandră şi Cireş, au revenit alături de restul coechipierilor, după dubla Ungaria - România 4-2 şi 3-3, şi vor fi prezenţi în teren la Focşani. United se află pe locul IV, cu 36 de puncte, la trei lungimi de Spicom, ocupanta locului V.


Articole înrudite