06 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Viorel Cojoc şi Marian Şotârcă merg la Naţională
Viorel Cojoc şi Marian Şotârcă merg la Naţională
Echipa gălăţeană United a început în forţă sezonul 2010-2011 a Ligii I la futsal. Rezultatele excelente nu puteau fi trecute cu vederea şi tocmai de aceea selecţionerul Naţionalei României, spaniolul Sito Riveira, şi-a îndreptat atenţia spre formaţia clasată momentan pe locul II. Marian Şotârcă a fost convocat din nou şi a participat la acţiunea desfăşurată la finele săptămânii trecute. România a disputat două amicale în deplasare cu reprezentativa Bulgariei, ambele câştigate: 3-2 respectiv 9-4. De remarcat că, în cel de-al doilea joc, Marian, care este deja un obişnuit al echipei noastre reprezentative, a fost golgeter, cu patru reuşite. Dar veştile bune nu se opresc aici. Pe 21 şi 22 ianuarie, România va susţine o dublă împotriva Croaţiei.
„Sunt foarte bucuros că pentru cele două amicale din Croaţia a fost convocat încă un jucător de-al nostru. Este vorba de Viorel Cojoc, care azi  (n.r. marţi) s-a prezentat la Tg. Mureş unde a avut loc reunirea. Cei doi internaţionali vor reveni la antrenamentele echipei de club la începutul săptămânii viitoare”, ne-a declarat antrenorul David Asandei.
În această perioadă, United îşi intensifică antrenamentele în Galaţi, pregătind reluarea campionatului. Liga I se va relua pe 30 ianuarie când United va juca în deplasare la Inter Teliu Braşov, lanterna campionatului. Pe 6 sau 7 februarie, la Galaţi, în sala Siderurgistul, se va disputa derbiul United - City'us Tg. Mureş. După XI runde, trupa lui David Asandei se situează pe locul II cu 27 de puncte şi un golaveraj 73-28.

Articole înrudite