14 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Este clar de acum. Trupei lui Dorinel Munteanu îi prieşte ziua de vineri, roş-alb-albaştrii având un start lansat de sezon, cu o zestre de şase puncte din tot atâtea posibile. Partida a început cu un moment festiv: Gabriel Paraschiv, care a solicitat scăderea salariului cu 30%, a primit Trofeul Fair-Play din partea observatorului LPF, Ion „Liţă” Dumitru. Chiar dacă au avut în faţă o echipă arţăgoasă, ai noştri nu le-au dat nicio şansă gorjenilor şi din multele ocazii pe care şi le-au creat au fructificat două, ceea ce le-a fost suficient pentru a obţine o victorie concludentă. Pimul hop cu adevărat dificil va urma runda viitoare, când Oţelul se va deplasa în Giuleşti pentru confruntarea cu Rapid.

Declaraţii:

Dorinel Munteanu - antrenor FC Oţelul: "Sunt foarte bucuros pentru cele trei puncte obţinute în mod meritat. Cred că am fost peste adversari la toate capitolele. Faptul că Pandurii a jucat foarte bine în prima etapă ne-a făcut să ne mobilizăm în plus pentru acest meci. Băieţii au arătat determinare, au luptat pentru fiecare minge şi vreau să îi felicit. Cred că adversarul numărul unu de astăzi a fost căldura. Pentru noi nu este relevant faptul că suntem pe primul loc, ci faptul că avem şase puncte după două etape. Sper să continuăm în aceeaşi notă".
Ionuţ Badea - antrenor Pandurii Tg. Jiu: ”Am pierdut o partidă contra unui adversar bine structurat. Cel puţin în prima repriză am suferit la structură, când atacurile agresive ale gazdelor n-au avut răspunsul scontat din partea noastră. O repriză a doua diametral opusă ca atitudine din partea Pandurilor, am avut câteva momente când am fi putut reintra în joc, n-am reuşit s-o facem. Rămâne de văzut ce soluţii vom găsi pentru etapele viitoare. Felicit echipa gazdă pentru victorie”.
Marius Stan - director general Oţelul: ”Suntem bucuroşi de victorie pentru că este un 2-0 clar, deşi pot spune că au fost şi ceva emoţii. Am întâlnit o echipă bine organizată şi victoria e cu atât mai valoroasă. Ne bucurăm că suntem acum pe primul loc, dar asta nu înseamnă nimic dacă va rămâne o simplă amintire. Ne trebuie continuitate şi modestie pentru că, practic, am jucat cu două nou-promovate, aşa că isprava noastră nu e atât de mare. Este clar că suntem doar un lider de conjunctură".
Cristian Sârghi - jucător Oţelul: "Îmi doream foarte mult să marchez şi să dedic acest gol fostului meu antrenor, Ioan Nicu, decedat în urmă cu ceva vreme. Îi datorez foarte mult acestui om deosebit. Sunt fericit pentru victorie, sper să o ţinem tot aşa".


Articole înrudite