29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Visul lui Marius Stan: câştigarea Cupei României
Visul lui Marius Stan: câştigarea Cupei României
Perioadă infernală pentru liderul Ligii I. Roş-alb-albaştrii îşi încep campania din Cupa României contra Astrei. Oficialii Oţelului consideră ambele competiţii în care sunt angrenaţi la fel de importante şi prin urmare vor fi tratate cu maximă seriozitate. Pentru a doua oară în acest sezon „Munti” se va duela cu Tibi Selymeş, fostul său coechipier de Naţională din perioada Generaţiei de Aur. „Suntem prieteni doar în afara terenului. Am câştigat în faţa lui în prima etapă de campionat, sper să o fac şi joi în Cupă”, spune Dorinel Munteanu despre relaţia pe care o are cu Tibor Selymes, antrenorul echipei Astra Ploieşti. Oţelul şi Astra vor juca joi, la Ploieşti, în cadrul 16-milor de finală ale Cupei României. „Ne dorim foarte mult să trecem mai departe. Nu va fi însă uşor, Astra a arătat şi în Ghencea că este o echipă bună. Mergem la Ploieşti cu gândul la calificare. Nu voi menaja pe nimeni, Cupa este importantă pentru noi”, a declarat Munteanu.
Tehnicianul Oţelului nu va putea conta pe Laurenţiu Iorga, eliminat în partida de campionat cu Unirea Urziceni. În plus, Ionuţ Neagu acuză o uşoară accidentare şi ar putea lipsi.

Fără prime

Directorul general Marius Stan este de părere că echipa sa porneşte cu şansa a doua în confruntarea cu „astralii”. Un lucru bun ţinând cont că de fiecare dată când oţelarii nu au fost cotaţi ca favoriţi, s-au mobilizat şi au furnizat surprize. „Cred că şi pentru Astra şi pentru noi este cel mai scurt drum să facem o performanţă. În fiecare an îmi doresc să ajungem sus, să jucăm cu trofeul pe masă. Ca un făcut, n-am avut niciodată această bucurie. Parcă îmi vine nici să nu mai îndrăznesc să sper”, a declarat Stan. Şeful Oţelului spune că se gândeşte şi la banii pe care i-ar aduce câştigarea trofeului, bani pe care i-ar împărţi fotbaliştilor. Gălăţenii nu au promise niciun fel de prime pentru calificarea în faza următoare a competiţiei. „Jucătorii vor primi bani dacă vor câştiga trofeul. Sunt aproape 10 000 de euro de om, asta da motivaţie. Până atunci nu avem ce să premiem. Premiem doar performanţa şi vrem performanţă. Acum e doar primul tur al unei competiţii. Dacă trecem acum şi o părăsim în turul următor n-am făcut nimic”, a mai spus Stan



Articole înrudite