18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
"Antoneta, ne-ai rupt sufletele!" Gălăţeanca înjunghiată până la moarte în Haga plânsă de familie, prieteni şi colegii (VIDEO)
"Antoneta, ne-ai rupt sufletele!" Gălăţeanca înjunghiată până la moarte în Haga plânsă de familie, prieteni şi colegii (VIDEO)

Poliţia olandeză anunţa, marţi dimineaţă, că într-un supermarket Albert Heijn din Haga o angajată fusese înjunghiată până la moarte, imediat după deschiderea magazinului. În aceeaşi zi, oamenii legii au arestat un suspect, iar vineri s-a aflat că victima atacului sălbatic este Antoneta Gjokja, o tânără româncă în vârstă de 36 de ani, notează observatornews.ro.

Antoneta era căsătorită şi locuia împreună cu soţul ei la Haga, potrivit cotidianului local Zoetermeer Dagblad. În trecut, românca lucrase într-un restaurant, însă de ceva timp era angajată la supermarketul Albert Heijn şi lucra în raionul de panificaţie. Marţi dimineaţă, în jurul orei 7.00, imediat după deschiderea magazinului (video ), tânăra de 36 de ani a fost atacată cu un cuţit de un individ, care a înjunghiat-o până la moarte.

(Citeşte şi El este ucigaşul Antonetei, tânăra din Galaţi ucisă în Haga)

Antoneta Gjokja lasă în urmă o familie, rude, colegi şi prieteni îndureraţi. Pe pagina de Facebook a tinerei curg zeci de mesaje de condoleanţe. Deplâng moartea prematură a româncei, iar mulţi acuză sistemul de justiţie olandez. "Groaznic ce s-a întâmplat, sper ca făptaşul să primească închisoare pe viaţă" / "Victima unui monstru foarte periculos şi a unui sistem de justiţie eşuat" / "E groaznic ce s-a întâmplat... Şi totul din cauza aşa-numitului sistem juridic defect al Ţărilor de Jos. Tipul ăla n-ar fi trebuit să se plimbe pe aici" / "Multă putere familiei să poată duce această grea pierdere! Totul este atât de crunt...".

Despre tragicul eveniment, Monitorul de Galaţi a relatat în articolul "Gălăţeancă plecată la muncă în străinătate, ucisă de un bărbat în supermarketul în care lucra".


Articole înrudite