Dispariţie misterioasă la o stână de lângă Schela: Un cioban este de negăsit de luni de zile (FOTO) Recomandat

Joi, 16 Ianuarie 2020 17:24
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O familie din satul Negrea a alertat poliţia, şi făcut şi propriile căutări, după ce Tudorel Munteanu (foto mai jos), un cioban în vârstă de 45 de ani, este de negăsit de peste două luni de zile. Omul lucra ca şi cioban la o stână de lângă Schela.

vlcsnap 2020 01 16 14h34m42s452

Ultima oară mama bărbatului a vorbit cu el pe 14 noiembrie. „Mi-a spus că are nevoie să îi aducem haine, eu urma să i le duc, dar nu a spus când. A rămas că sună mai pe seară să ne spună când. Numai că nu a mai sunat. Mama mea l-a sunat pe proprietarul stânii şi acesta i-a spus că e plecat. A venit mama la mine speriată şi am sunat şi eu. M-am dus la stână, dar nu era nimeni aşa că l-am sunat pe proprietar iar şi ne-am întâlnit la el acasă. Mi-a spus că e şi el supărat că nu îl găseşte pe fratele meu şi că tocmai de la o căutare venise. Noi ca familie am căutat în fiecare zi, prin gropi, pe la stâni, nu am luat ipoteza că a fost omorât. A găsit poliţia telefonul şi cu hainele la stână“, a precizat Sorina Trandafir, sora bărbatului.

vlcsnap 2020 01 16 14h52m27s525

Mama ciobanului se aşteaptă la ce e mai rău, asta mai ales că niciodată fiul ei nu a lăsat să treacă o zi măcar fără să o sune la telefon când era plecat la stână. În plus, femeia a avut un vis rău chiar în seara în care fiul ei a dispărut. „L-am visat că venise acasă cu lucrurile de la stână şi era supărat, spunea că îi e rău şi că moare. Nu mă aştept la bine, dar măcar să aflu ce s-a întâmplat cu el“, spune Nicuţa Munteanu, mama bărbatului. Tatăl omului este însă sigur că fiul lui a murit şi că, cel mai probabil, a fost omorât. Proprietarul stânii şi ceilalţi ciobani susţin că bărbatul a plecat fără nicio explicaţie. Nu se certase cu nimeni, nu era un om care făcea scandal. A dispărut deodată de pe câmp. „De pe câmp a plecat. Nu am ştiut unde. Am căutat şi noi, dar degeaba. Ne-am dus la poliţie, a venit poliţia cu câini, a organizat cu oameni de la primărie, a făcut în zona căutări şi nu s-a dat de el. Nu ştim unde e. Ştim doar că a fost văzut în sat la magazine şi întreba când vine microbuzul, cred că voia să plece spre casă, spre Negrea“, spunea Constantin Ifrim, proprietarul stânii.

Poliţiştii îl caută, dar încă nu au niciun indiciu. Pe surse se pare că nici ajutorul câinilor de urmă nu ar fi contat, deoarece aceştia i-au pierdut urma omului printre culturi. „Poliţiştii au efectuat activităţile impuse în astfel de situaţii, inclusiv postarea datelor de identificare ale persoanei dispărute, cu acordul aparţinătorilor, pe site-ul Poliţiei Române, dar, până în prezent, bărbatul nu a fost găsit“, a precizat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu