25 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
«Îmi voi duce crucea!» Gălăţeanul Dănuţ Lupu, încătuşat pe aeroport şi preluat de autorităţi
«Îmi voi duce crucea!» Gălăţeanul Dănuţ Lupu, încătuşat pe aeroport şi preluat de autorităţi

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu, condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis, a revenit în ţară duminică după-amiază, fiind preluat de poliţişti de la Aeroportul Otopeni pentru a fi dus la Penitenciarul Rahova! Dănuţ Lupu a fost preluat sub escorta poliţiei de pe Aeroportul Otopeni, unde era aşteptat şi de jurnalişti. Fostul internaţional nu a făcut declaraţii presei la întoarcerea în țară, precizează News.ro. „Bineînţeles, eu îmi voi duce crucea, dar sper că voi fi lăsat să fac asta cu demnitate. Mă predau astăzi, pentru azi erau şi biletele de avion de întoarcere. Îmi voi ispăşi pedeapsa pe care am primit-o conform legii. Din acest moment nu o să mai dau niciun fel de declaraţie şi sper ca toată lumea să fie bine, în special familia mea”, a declarat anterior Dănuţ Lupu, pentru Fanatik.

Amintim că Dănuţ Lupu a fost condamnat, în apel, la 7 luni şi 10 zile de închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. El a fost dat în urmărire, figurând pe lista persoanelor urmărite pe site-ul Poliţiei Române: „Împotriva celui în cauză, Judecătoria Cornetu a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.134 din 02.10.2023, fiind condamnat la o pedeapsă de 7 luni şi 10 zile închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. În 16 februarie 2023, Judecătoria Cornetu hotărâse condamnarea fostului jucător la 7 luni şi 10 zile de închisoare. Dănuț Lupu a contestat hotărârea, iar Curtea de Apel Bucureşti i-a respins apelul, decizia fiind definitivă. Acesta nu se afla în ţară în momentul când s-a dat verdictul, urmând a reveni în România duminică, cum s-a și întâmplat, notează Digi24. *sursa foto deschidere: GSP.ro

! Dănuţ Lupu (n. 27 februarie 1967, Galaţi) este un fost fotbalist român, care a jucat pentru Echipa naţională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal din 1990. Și-a început cariera fotbalistică la clubul local Dunărea Galaţi, unde a evoluat între 1985-1987. A fost imediat remarcat de conducătorii lui Dinamo, fiind transferat la echipa roş-albilor în 1987. Contribuie prin jocul său inventiv şi creator la cucerirea eventului în 1990, precum şi la parcusul dinamoviştilor în Cupa Cupelor, încheiat în semifinalele competiţiei. Tot în 1990, el participă cu echipa naţională la turneul final al Campionatului Mondial din Italia, conform Wikipedia.


Articole înrudite