24 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
LA MULŢI ANI, COPII! Unde ne distrăm astăzi în Galaţi
LA MULŢI ANI, COPII! Unde ne distrăm astăzi în Galaţi

Astăzi, 1 Iunie, cei mici se vor putea bucura de „Caravana Copiilor 2024”, un program de activităţi pentru copii şi manifestări cultural-artistice organizat în Grădina Publică. În intervalul orar 10.00 - 21.00, în acest loc vor fi organizate ateliere de creaţie, jocuri de logică, face-painting, concursuri între părinţi şi copii, statui vivante, karaoke şi alte activităţi distractive. De la orele 11.00 şi 17.00 va fi pusă în scenă piesa de teatru „Aventuri cu Super Eroi”. De asemenea, atmosfera va fi completată de păpuşi uriaşe, artişti pe picioroange, artişti costumaţi în mascote şi personaje din poveşti, anunţă Primăria Galaţi. (program complet aici)

Tot azi, între orele 09:30 şi 14:30, copiii sunt invitaţi de către Consiliul Judeţean la o petrecere cu dulciuri, muzică, jocuri, personaje de poveste, pictură pe faţă, baloane şi multă voie bună în Parcul de Aventură „EscapeLand” din Pădurea Gârboavele. Copiii vor avea parte de multă îngheţată şi dulciuri, dar şi de alte surprize pregătite de echipa Consiliului Judeţean. De asemenea, Centrul Cultural „Dunărea de Jos” va susţine un spectacol muzical, iar trupa „Marili Kids Show” a pregătit un moment special pentru copii. În plus, cei mici, dar şi cei mari, se pot distra pe cele 15 trasee şi cele două tiroliene din Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele. (program complet aici)

În plus, Consiliul Judeţean Galaţi va desfăşura astăzi şi curse de agrement pe fluviul Dunărea cu nava de pasageri „CAMELIA”, care se vor realiza conform următorului program:
10:00-12:00 Cursa Palatul Navigaţiei (ponton Schengen) – Pod peste Dunăre (dus-întors)
13.30-15:30 Cursa Palatul Navigaţiei (ponton Schengen) – Pod peste Dunăre (dus-întors)
17:00-19:00 Cursa Palatul Navigaţiei (ponton Schengen) – Pod peste Dunăre (dus-întors). (toate detaliile aici)

Ziua Copilului va fi sărbătorită şi mâine, duminică, 02 iunie 2024, între vecini! (detalii aici)

Iar Transurb Galaţi a pus pe şine „TRAMVAIUL COPIILOR”, care va circula pe traseul 39 până în data de 05 iunie 2024, pentru a bucura toţi copiii, dar şi pentru a reaminti adulţilor de copilărie. (program circulaţie aici)

De asemenea, distracţia continuă la Street Food Festival şi Galaţi Street Fest. Mai multe detalii + program, în articolele de mai jos:

Distracţie în stradă la Galaţi, până duminică (PROGRAM + RESTRICŢII)

Damian Drăghici & Brothers, super-recital pe străzile Galaţiului

Citeşte şi Pe 1 şi 2 iunie, mii de copii din Cantus Mundi cântă în toată ţara, inclusiv la Galaţi


Articole înrudite