13 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Licitaţie pentru pasaje supraterane/subterane în principalele intersecţii din Galaţi
Licitaţie pentru pasaje supraterane/subterane în principalele intersecţii din Galaţi

Primăria municipiului Galaţi a lansat în licitaţie publică achiziţia de servicii de proiectare în vederea realizării de pasaje supraterane ori subterane, în intersecţii principale din oraş, menite să asigure fluidizarea traficului.
"Am demarat achiziţia serviciilor de proiectare pentru realizarea de pasaje supraterane ori subterane. Mai puţin timp petrecut în trafic, dar şi un consum mai mic de combustibil", spune edilul Ionuţ Pucheanu.
Contractele vizează realizarea de pasaje, după cum urmează:
- pe strada Traian la intersecţia cu străzile Al. Măcelaru şi Tunelului (studiu de fezabilitate pentru pasaj suprateran, valoare estimată 270.000 de lei, data limită depunere oferte 23.11.2023);
- pe strada G. Coşbuc la intersecţia cu strada Brăilei (studiu de fezabilitate pentru pasaj subteran/suprateran, valoare estimată 200.000 de lei, data limită depunere oferte 23.11.2023);
- intersecţie Bulevardul Dunărea – strada Brăilei (DN2B) – Drumul de centură (studiu de fezabilitate pentru pasaj subteran/suprateran, valoare estimată 135.000 de lei, dată limită depunere oferte 24.11.2023).
Contractele lansate în licitaţie au fost postate pe site-ul Primăriei municipiului Galaţi, informează Biroul de presă al Primăriei municipiului Galaţi.

Articole similare: Parcări subterane pe Faleză la Galaţi


Articole înrudite