Luptă crâncenă pentru biletele la Revelionul Pensionarilor de la Galaţi (FOTO) Recomandat

Luni, 09 Decembrie 2019 11:39
Publicat în Știrea zilei

Nervi şi îmbulzeală, luni, 09 decembrie 2019, la Galaţi, la prima oră a dimineţii, la ghişeele Teatrului Muzical Galaţi, unde s-au pus în vânzare biletele subvenţionate la, de acum, tradiţionalul Revelion al pensionarilor, organiat de Primăria Galaţi. Un bilet costă 80 de lei, iar la achiziţionarea lui, pensionarii trebuie să prezinte ultimul cupon de pensie.

Chiar dacă, teoretic, erau bilete pentru toată lumea, circa 200 de pensionari au stat la coadă cu noaptea în cap şi s-au îmbulzit de la primă oră a dimineţii. Mulţi se plângeau de organizarea proastă, de lipsa unui gard sau a unor gardieni sau poliţişti locali care să menţină ordinea. „Trebuia să vină cineva de la pază să ţină ordine aici, nu vezi ce îngrămădeală. Lume multă nu a fost, dar s-au îngrămădit, au făcut panaramă mare. Nu e organizat, trebuia un gărduleţ. Îmbulzeală dezastruoasă, e ca pe vremea comunismului când stătea lumea la coadă la o bucăţică de os, de carne”, spuneau pensionarii.

Cu chiu cu vai, până la urmă s-au mai liniştit spiritele şi oamenii au ieşit victorioşi cu biletele şi, în final, mulţumiţi că au prins un loc la Revelionul Pensionarilor. „Suficiente, am considerat că nu se impune pentru că, chiar sunt suficiente“, a precizat Ovidiu Matache, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, referitor la lipsa unor poliţişti locali şi a organizării defectuoase a punerii în vânzare a biletelor.

Preţul biletului este de 80 de lei de persoană şi trebuia prezentat ultimul talon de pensie, iar valoarea înscrisă pe acesta nu trebuie să depăşească minimul salariului pe economie. Evenimentul va avea loc la Patinoarul artificial „Dunărea“ Galaţi, marţi, 31 decembrie 2019, începând cu ora 20.30. Meniul constă în platou tradiţional ţărănesc, păstrăv cu mămăligă, mixt grill cu garnitură de legume şi plăcintă cu brânză. Totul alături de coniac, vin alb, şampanie, apă, suc şi cafea. Vor fi artişti populari care vor susţine concerte, printre aceştia numărându-se Ion Suruceanu şi Aurică Totolici.

FOTO în Galeria de imagini de mai jos!

Articole similare: TOTUL despre Revelionul Pensionarilor 2020: Bilete, program artistic şi meniu

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu