14 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Mamă şi fiică din Galaţi bătute de un bărbat care le-a intrat în casă
Mamă şi fiică din Galaţi bătute de un bărbat care le-a intrat în casă

La data de 23 octombrie 2023, la ora 21:55, Secţia 1 Poliţie Galaţi a fost sesizată telefonic prin intermediul S.N.U.A.U. 112, de o femeie, cu vârsta de 46 de ani, cu privire la faptul că la adresa sa de domiciliul, situată pe strada Mircea cel Bătrân, din municipiul Galaţi, un vecin provoacă scandal şi se manifestă agresiv verbal şi fizic.
Din verificările preliminare efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit faptul că la data menţionată, cu puţin timp înainte de apelul telefonic la 112, un bărbat, cu vârsta de 29 de ani, ce domiciliază pe strada Mircea cel Bătrân, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi pătruns fără drept, prin forţarea porţii de acces în curtea imobilului învecinat cu al său, unde, fără vreun motiv anume, ar fi ameninţat-o cu moartea pe apelantă, dar şi pe fiica acesteia, cu vârsta de 19 ani. Totodată acesta le-ar fi agresat şi fizic, bruscându-le, trăgându-le de păr şi rupându-le tricourile pe care le purtau.
Întrucât şi în momentul când a sosit echipajul de poliţie la imobilul respectiv, bărbatul nu a înţeles să se oprească din manifestarea pe care o avea şi nu s-a supus somaţiilor, poliţiştii au folosit forţa şi l-au imobilizat, iar apoi a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Elisabeta Doamna Galaţi cu sprijinul unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Galaţi, unde a fost internat.
A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de ameninţare, lovire sau alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu.

În data de 24.10.2023, cercetările au fost continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Galaţi, iar după probatoriului administrat în cauza penală, faţă de bărbatul, de 29 de ani, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 25 octombrie 2023, să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea luării unei măsuri preventive.


Articole înrudite