05 DECEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Marius avea 30 de ani, era proaspăt căsătorit și urma să devină tată. Este cel mai tânăr muncitor ucis în explozia de lângă Călimănești
Marius avea 30 de ani, era proaspăt căsătorit și urma să devină tată. Este cel mai tânăr muncitor ucis în explozia de lângă Călimănești

Marius Chiriac este unul dintre cei 4 muncitori uciși în explozia de lângă Călimănești, Vrancea. E și cel mai tânăr dintre ei. Abia făcuse 30 de ani!

"Pe șantier din primăvară cred (n.r. lucra), el a lucrat undeva pe la Focșani pe la o firmă de curierat apoi câștigul era mai mare pe acest șantier, a făcut în locul altcuiva care nu mai avea posibilitate să conducă. Era șofer pe un camion care transporta pământ și altcineva escava și el transporta pământ. Acum două săptămâni în urmă cu toții am fost la nunta acestui tânăr, pe 2 septembrie s-a căsătorit, l-am cununat civil (foto jos). Aștepta să vină și un copil peste câteva luni. Tatăl lui lucra la mine la primărie pe un utilaj, un om harnic. Soția, educatoare la noi, e în stare de șoc. Am adus medicii de la salvare, am luat-o pe soție, au luat-o la Focșani la UPU, e însărcinată, pe părinți i-am stabilizat, că tatăl lui are niște stenturi, a trebuit să mă duc personal să vorbesc cu ei pentru că ei m-au sunat la prima oră a dimineții să îmi spună că Marius al lor nu răspunde la telefon", spus Ștefan Moscu, primar Cârligele, Vrancea.

Era extrem de iubit și respectat în comună.  Locuia încă cu părinții și sora deoarece strângea banji pentru o casă. În explozie au murit 4 muncitori din Vrancea Bacău și Neamț.

Video cu momentul exploziei, mai jos!
*sursa video: Vrancea24.ro

Articole similare: VIDEO: Explozie la magistrala de gaz de la Călimăneşti. Patru oameni au murit

  • Galerie Video:
    • Video File:
  • Galerie Foto:

Articole înrudite