Monitorul de Galaţi - 22 ani de pasiune

Sâmbătă, 23 Mai 2020 13:06
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Au trecut repede 22 ani de frumoşi din 23 mai 1998 când cotidianul Monitorul de Galaţi a fost citit, pentru prima dată, de gălăţeni. Dar anul acesta este special. Pentru că toţi cei care au pus condeiul la treabă astfel încât ziarul să iasă zilnic pe piaţă, se pot reuni să sărbătorească doar cu sufletul şi gândul. Dar anul de graţie al pandemiei de coronavirus ne uneşte mai mult ca niciodată. Suntem alături, suntem pe baricade, dar mai ales avem srijinul si speranţa că totul va fi bine insuflate de toţi cei care au făcut arte, la un moment dat, din colectivul ”Monitorul de Galaţi”. Ce este extraordinar cu aceşti colegi minunaţi este că, indiferent unde i-a purtat viaţa, îşi amintesc cu drag de întâmplări frumoase, de zile muncite până la epuizare dar cu satisfacţia de a aduce cititorilor ştiri documentate şi verificate, evenimente relatate cu implicare şi întotdeauna asumate. Chiar dacă traversăm cea mai bulversantă perioadă din punct de vedere al ştirilor, chiar dacă fake news-ul este cel mai mare duşman al nostru, dar mai ales al cititorilor, chiar dacă nu şocăm cu titluri mincinoase şi care atrag doar click-uri, vă promitem că vom rezista, iar informaţia de calitate va triumfa! Vă promitem că în continuare nu ne vom permite niciodată să nu verificăm şi să nu ne documentăm ştirile înainte de a le publica!
Suntem, de asemenea, în an electoral, muşchii se încordează pe poltiticieni, dar mai ales pe armatele de postăcei şi comentatori care acuză că presă e aservită, că ziariştii sunt cumpăraţi (întodeauna de contracandidaţii celor care acuză), ignorând că şi ei la rândul lor fac la fel! Dar ce bună e presa când le ridică mingea la fileu! Nu-i aşa?
Vom trece şi peste pandemie de coronavirus, dar şi de pandemia de fake news cu convingerea că cititorii noştri ne vor fi alături şi în continuare, aşa cum o fac de 22 de ani. Şi nu e puţin deloc! Fără oamenii care au scris în toţi aceşti 22 de ani şi fără cei care au continuat să cumpere ziarul, să ne citească, nu am fi existat!
Vă respectăm şi vă mulţumim!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu