27 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Noi trupe la Danube Rock Sounds 2023
Noi trupe la Danube Rock Sounds 2023

A rămas mai puţin de o lună până la cea de-a 9-a ediţie a festivalului Danube Rock Sounds, ajuns deja tradiţie pentru iubitorii de muzică din Galaţi şi nu numai. Acesta va avea loc între 15-17 septembrie, pe plaja Dunărea.
În acest context, organizatorii anunţă noi trupe, care completează line-up-ul evenimentului şi vor face plaja Dunărea să răsune pe ritm de rock şi muzică alternativă. VAMA, The Mono Jacks, E-an-na şi Luna Amară se alătură artiştilor confirmaţi deja - Subcarpaţi, Coma, byron, Basska şi Melting Dice, însă mai multe nume vor fi anunţate curând. „Ca în fiecare an, încercăm să pregătim cel mai bun cocktail de artişti şi sperăm să bucurăm publicul cu noile trupe anunţate. Ţinem cont de părerile participanţilor şi, la fiecare ediţie, facem un mix de artişti care au mai cântat şi au fost bine primiţi, dar aducem şi nume noi. Cei de la Vama, de exemplu, nu au mai fost în Galaţi de peste 3 ani şi sperăm să fie o surpriză plăcută pentru localnici”, declară Codruţ Dumitrescu, organizatorul festivalului.
Abonamentele la festival se pot achiziţiona online de pe www.iabilet.ro sau din reţeaua de distribuţie IaBilet (magazinele Flanco, librăria Bookcity Galaţi, automatele SelfPay). Acestea încă au preţul redus de 195 lei până pe 31 august, inclusiv. Biletele de o zi vor vor avea preţul de 75 lei până pe 1 septembrie, apoi vor costa 90 de lei. Biletele VIP costă 150 lei/pe zi sau 400 de lei pentru cele 3 zile de festival. Acestea beneficiază de o zonă special amenajată în festival. Biletele se pot achiziţiona online de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-danube-rock-sounds-2023-86278/.
Danube Rock Sounds este singurul festival de muzică rock şi alternativă din Galaţi şi îşi propune să promoveze scena locală românească, dar şi să aducă în faţa publicului artişti pe care fanii nu au ocazia să îi vadă în mod obişnuit. Mai multe detalii găsiţi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/RocklaDunare/. Danube Rock Sounds este o acţiune cofinanţată de Primăria Municipiului Galaţi.


Articole înrudite