13 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul, înfrângere ruşinoasă în faţa propriilor suporteri
Oţelul, înfrângere ruşinoasă în faţa propriilor suporteri

Oţelul a primit vineri vizita lanternei FC Botoşani în cea de-a 21-a etapă a Superligii, ultima programată în acest. În primele 10 minute am asistat la un joc confuz, după care Oţelul a preluat iniţiativa şi a avansat spre poarta adversă. Prima acţiune importantă s-a petrecut în min.11 când şutul lui Teles de la distanţă a fost respins de Ducan. Absenţa căpitanului Cisotti, accidentat, s-a resimţit şi formaţia pregătită de Dorinel Munteanu a suferit la construcţie şi nu şi-a creat ocazii. De partea cealaltă, botoşănenii au jucat curajos, au încercat şi un pressing în jumătatea noastră, dar au arătat că sunt limitaţi, justificând poziţia din clasament. Totuşi, oaspeţii şi-au trecut şi ei în cont o ocazie în min.43 când şutul sănătos din prima expediat de fundaşul Petro l-a găsit la post pe Dur-Bozoancă.

Nemulţumit de evoluţia elevilor săi, Dorinel a făcut două mutări la pauză. Gălăţenii au reuşit să înscrie în min.50, dar golul a fost anulat pentru offside la Pop. Cea mai mare ocazie de gol a aparţinut celor de la FC Botoşani în min.56, croatul Ilicici, lansat în adâncime, a scăpat singur spre poarta lui Dur-Bozoancă, dar s-a grăbit şi şutul lui a fost respins. În min.65 nou intratul Rus a gafat impardonabil, a faultat primitiv un adversar şi a fost eliminat. Oaspeţii au profitat imediat şi au deschis scorul prin Florescu care a transformat impecabil lovitura liberă. Cu un om mai puţin pe teren, Oţelul  a încercat să revină, a revenit în jumătatea adversă, dar nu a avut clarviziune. Centralul Dumitrache l-a iertat pe Şeroni de cel de-al doilea cartonaş galben şi o eliminare în min.86. Formaţia vizitatoare a tras de timp cât a putut, dar chiar şi în aceste condiţii a profitat de evoluţia penibilă a băieţilor noştri, iar Florescu a reuşit dubla şi a pus bomboana pe colivă.

CASETĂ TEHNICĂ

SC Oţelul Galaţi - FC Botoşani 0-2 (0-0). Stadion Oţelul, spectatori: 5000. A marcat: Florescu (min.66, min.90+2).

Formaţii: SC Oţelul: Dur-Bozoancă - Adăscăliţei (min.46 Latouchent), Yabre, Cisse, Zhelev - Teles (min.71 Neagu,) Zivulic, Jardan (min.71 Fatai) - Maciel, Pop (min.63 Cîrjan), Tănasă (min.46 Rus). Rezerve neutilizate: Ursu, Ghiocel, Lopez, Bodişteanu Antrenor: Dorinel Munteanu.

FC Botoşani: Ducan - Petro, Sadiku, Şeroni, Ţigănaşu - David (min.67 Dragomir), Dican, Florescu - Dragu(min.67 Cioiu), Ilicic (min.90+2 Fulop), Friday. Rezerve neutilizate: Ureche, Cărăuşu, Casap, Creţ, Drole. Antrenor: Mihai Ciobanu.

Cartonaşe galbene: Teles, respectiv David, Şeroni. Cartonaş roşu: Rus (min.65).

Arbitru: Bogdan Dumitrache (Bucureşti), A1: Cosmin Vatamanu (Bucureşti), A2: Ionuţ Marius Bobe (Bucureşti), Arbitru VAR: Sorin Costreie (Voluntari), asistent VAR: Marius Cristian Marchidanu (Brăila).


Articole înrudite