14 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
SE ÎNCHIDE! Ultimul weekend de distracţie la Parcul de Aventură de la Gârboavele
SE ÎNCHIDE! Ultimul weekend de distracţie la Parcul de Aventură de la Gârboavele

Peste 12.000 de vizitatori în Parcul de Aventură „EscapeLand” din Pădurea Gârboavele. Acesta este numărul celor care s-au bucurat de cele 15 trasee de aventură şi două tiroliene în aproximativ 6 luni de funcţionare. În perioada sezonului rece Parcul de Aventură va fi închis.  Astfel, weekendul 27 - 29 octombrie este ultimul din acest an în care Parcul de Aventură mai este deschis, urmând ca acesta să fie redeschis în primăvara anului viitor, la o dată ce va fi stabilită ulterior în funcţie şi de condiţiile meteo, anunță Consiliul Județean Galați.

Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele este unul dintre cele mai apreciate locuri de agrement din judeţul Galaţi şi nu numai, mulţi dintre cei peste 12.000 de vizitatori fiind din judeţele apropiate. Cu toţii, copii sau adulţi, s-au bucurat de o experienţă plină de adrenalină şi voie bună. De aceea, mă bucur mult că am reuşit să facem acest parc de distracţie şi la Galaţi. În plus, în acest moment lucrăm şi la un amplu proiect de extindere a parcului cu un bob suspendat, pe care ni-l dorim unic în ţară, locuri de joacă pentru cei mici şi peste 5 kilometri de piste de biciclete, pentru amatori şi profesionişti. Parcul va fi închis pe perioada sezonului rece, astfel că duminică, 29 octombrie, va fi ultima zi din acest an în care va fi deschis. Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru acest weekend, iar cei care vor să se relaxeze în aer liber pot încerca traseele de aventură din Pădurea Gârboavele. În timpul sezonului rece, se va lucra la întreţinerea şi îmbunătăţirea echipamentelor existente, pentru a asigura o experienţă sigură şi cât mai captivantă pentru vizitatori la redeschiderea din primăvara anului viitor”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Amintim că Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele a fost deschis pe 4 mai 2023, fiind realizat cu fonduri europene obţinute de către Consiliul Judeţean Galaţi în cadrul Programului Operaţional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020.


Articole înrudite