Transurb eliberează abonamentele de călătorie cu facilităţi (TABEL) Recomandat

Vineri, 18 Februarie 2022 14:44
Publicat în Știrea zilei

Societatea Transurb S.A. anunţă că, începând cu data de 21.02.2022, se vor elibera abonamente de călătorie pentru persoanele care beneficiază de reduceri şi gratuităţi la transportul public local de călători conform Hotărârii Consiliului Local Galaţi nr. 55/27.01.2022 cu modificările aduse prin HCL nr.74/10.02.2022.

Abonamentele eliberate în baza HCL nr.100/2021 îşi vor pierde valabilitatea cu data de 28.02.2022, ora 24.00, pentru următoarele categorii de persoane: pensionari, şomeri, cetăţeni de onoare, revoluţionari, veterani şi văduve de război şi persoanele care beneficiază de Decretul Lege nr.118/1990.

Rămân valabile abonamentele deja emise pentru studenţi, elevi, persoanele care beneficiază de salariul minim pe ţară în plată, donatori şi persoanele beneficiare a serviciilor Cantinei de Ajutor Social.

Toate categoriile de persoane care au beneficiat până în prezent de reduceri şi gratuităţi la transportul în comun vor prezenta, pe lângă documentele necesare, cardul de transport deţinut în vederea încărcării noului abonament.

Abonamentul BASIC eliberat pentru pensionari, şomeri indemnizaţi, salariaţii cu salariul minim pe economie, cetăţeni de onoare, revoluţionari, veterani şi văduve de război, persoane persecutate pe motive politice, donatorii de sânge şi persoane beneficiare a serviciilor Cantinei de Ajutor Social, deşi sunt abonamente nenominale conform anexei 1 la HCL 55/2022, vor fi încărcate pe card nominal, pierzându-şi caracterul transmisibil.

Beneficiarii Legii nr. 448/2006, republicată, privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap călătoresc fără titluri de călătorie, pe baza legitimaţiei eliberate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, informează Transurb.

Facilităţile acordate pe tipuri de categorii de persoane şi condiţiile eliberării abonamentelor de transport, în TABELUL din Galeria de imagini de mai jos! ↓

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu