25 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
TTS a încheiat contracte de peste 31 milioane euro cu Liberty Galaţi
TTS a încheiat contracte de peste 31 milioane euro cu Liberty Galaţi

Transportatorul fluvial de marfă Transport Trade Services (TTS), din portofoliul căruia fac parte societăţile gălăţene Navrom SA şi fosta Trans Europa Port S.A., a anunţat că a încheiat cu Liberty Galaţi două contracte de furnizare servicii transport, cu o valoare cumulată de 31,5 milioane de euro, echivalentul a 155,6 milioane de lei. Valoarea este de peste două ori mai mare decât pragul de raportare de 65,6 milioane de lei, adică 10% din cifra de afaceri pe 2022. Contractele au o perioadă de trei ani, scrie compania într-un raport publicat vineri după-amiaza la Bursă.

Obiectul contractor constă în servicii transport fluvial pentru materii prime minerale (pe relaţiile Constanţa / Mahmudia / Russe / Izmail –› Galaţi) şi pentru produse siderurgice (pe relaţiile Galaţi –› Constanţa / Tulcea / Turnu Severin / Orşova / Izmail / Reni / Russe / Lom / Prahovo / Smederevo / Pancevo / Belgrad / Novi Sad / Vukovar / Gonyu / Bratislava / Viena / Krems şi Constanţa –› Galaţi), se arată în raport.

Valoarea contractuală a fost estimată plecând de la ipoteza că întreaga cantitate contractată de beneficiari va fi realizată efectiv, în calcul fiind utilizate tarifele de bază agreate de părţi prin contract.

Acţiunile TTS sunt pe plus cu 67,5% anul acesta şi 103,4% în ultimele 12 luni. Compania are o valoare de piaţă de 1,15 miliarde de lei, potrivit profit.ro.


Articole înrudite