07 IUNIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
19 cercuri cu tematici atractive la Palatul Copiilor
19 cercuri cu tematici atractive la Palatul Copiilor
Palatul Copiilor Galaţi îşi deschide şi anul acesta porţile pentru toţi cei care doresc să fie parte din lumea poveştilor născute la Palat. Pentru următorul an şcolar, Palatul Copiilor pune la dispoziţia celor mici activităţi instructiv-educative care sunt structurate pe cercuri cultural-artistice, tehnico-ştiinţifice, tehnico-aplicative şi sportiv-turistice, desfăşurate în afara cursurilor şcolare prin care se aprofundează şi se completează cunoştinţe, se dezvoltă aptitudini potrivit vocaţiei şi opţiunilor copiilor, se dezvoltă personalitatea şi se organizează petrecerea timpului liber prin programe educative monitorizate de specialişti. 
Jocul este divertisment, recreere şi, în acelaşi timp, nevoie vitală de reconstrucţie imaginară a realităţii. Copilul care se joacă de fapt construieşte lumea, o apropie, o analizează şi caută să o înţeleagă. Prin joc, copilul învaţă, îşi antrenează creativitatea, îşi dezvoltă competenţele cognitive, îşi satisface în mod direct trebuinţele de natură emoţională şi acţională, este contactul său primar şi nemijlocit cu lumea, experienţa prin care dobândeşte cunoştinţe şi se adaptează mediului înconjurător, pregătindu-l pentru trecerea la un nivel superior de dezvoltare psihică, canalizându-i în mod pozitiv energia în modelarea viitoarei sale personalităţi.
Oferta de anul acesta vine în întâmpinarea copiilor cu următoarele cercuri: informatică - robotică, jocuri logice, navomodele, horticultură+ecologie, acvaristică, cenaclul literar, cultură şi civilizaţie engleză (metoda cambridge), cultură şi civilizaţie franceză, pictură, grafică-sculptură, atelierul fanteziei, canto-muzică, orgă, teatru, gimnastică ritmică, tenis de masă, iniţiere în go, iniţiere pian. 
Înscrierile se fac în perioada 01 – 08 septembrie 2017, la sediul palatului din str. Mihai Bravu, nr. 28, în  sala de gimnastică, între orele 09.00 – 18.00. În funcţie de pasiuni, abilităţi, preferinţe, dar şi de timpul liber, copiii pot fi înscrişi la mai multe cercuri. Trebuie precizat că la Palatul Copiilor toate cursurile sunt gratuite iar vârsta minimă pentru a putea participa la activităţile palatului este de 4 ani. 

Articole înrudite