25 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Apă Canal Galaţi: Vidanjare la cel mai mic preţ din judeţ
Apă Canal Galaţi: Vidanjare la cel mai mic preţ din judeţ

Societatea Apa Canal SA Galaţi informează că oferă cele mai mici tarife la serviciile de vidanjare în judeţul Galaţi.
"Apele uzate care nu ajung în sistemul de canalizare şi ulterior în staţiile de epurare, pentru a fi curăţate/tratate, au impact negativ asupra mediului, contaminând aerul, solul şi pânza freatică. Din acest motiv, legislaţia în vigoare prevede că în zonele în care nu există reţele de canalizare, utilizatorii au obligaţia dotării cu bazine etanşe vidanjabile sau cu staţie de epurare compactă locală.
Vidanjarea şi evacuarea apelor uzate din fosele de colectare se realizează  de către operator, în baza unui contract de servicii preluare ape uzate vidanjate. Tarifele APA CANAL pentru vidanjare, care au intrat în vigoare începând cu luna noiembrie 2023 sunt: tarif vidanjare: 15,40 lei/mc (TVA inclus); tarif deplasare vidanjă: 13,20 lei/km (TVA inclus).
La întocmirea noilor tarife am luat în considerare solicitările clienţilor privind tarifarea operaţiunilor de vidanjare raportată la dimensiunea foselor septice şi am avut în vedere necesitatea de a face faţă condiţiilor concurenţiale de pe piaţa de profil, în ideea de a fi cât mai competitivi pentru această nişă.
Societatea Apa Canal SA Galaţi oferă cele mai mici tarife la serviciile de vidanjare în judeţul Galaţi. Avantajele vidanjării apelor uzate de către noi, respectiv protejarea mediului înconjurător şi a sănătăţii populaţiei, descurajarea pirateriei în acest domeniu şi combaterea evaziunii fiscale, au reprezentat motivele esenţiale ale stabilirii acestor tarife la nivelul costului de operare. Apa este cea mai importantă resursă a planetei noastre! NU POLUAŢI APELE ŞI SOLUL! Protejati mediul înconjurător!", transmite societatea.

Citeşte şi Apă Canal Galaţi, totul despre apa meteorică


Articole înrudite