Campanie de donare de sânge 4x4. Şi tu te poţi implica! Recomandat

Marți, 17 Decembrie 2019 09:10
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Acţiune 4x4 pentru viaţă, vino alături de noi şi arată că iţi pasă!“ este mesajul noii iniţiative a echipei de salvare "Galaţi 4x4" care îşi propune să îi mobilizeze pe gălăţeni să doneze sânge într-un număr cât mai mare.

„Suntem la prima campanie de încurajare a cetăţenilor din Galați pentru a dona sânge. Echipa offroaderilor de la «Galati4x4.ro» şi «Demos Food» îndeamnă pe toţi cei care pot dona sânge să o facă cu regularitate. Noi ne mobilizăm şi ne adunăm într-un număr mare, joi, 19 decembrie 2019, la ora 10.00, la Centrul de Transfuzii din Galaţi. O doză de sânge donată poate salva 3 vieţi. O dată la 3 secunde un om are nevoie de sânge. Ştiai că donatorii de sânge au cu 33% mai puţine şanse să sufere de o boală cardiovasculară şi au cu 88% mai puţine şanse să sufere un infarct miocardic? Şi maşinile 4x4 au nevoie de o reîmprospătare a uleiului“, spune echipa de salvare "Galaţi 4x4".

Această echipă de gălăţeni inimoşi şi-a propus şi a reuşit să ofere sprijin logistic în caz de intemperii în judeţul Galaţi, misiuni de salvare şi recuperare, căutare dispăruţi, transport răniţi atunci când situaţia impune (dezastre naturale, acces în teren greu accesibil) şi au deja zeci, dacă nu chiar sute, de acţiuni umanitare.

Articole similare:
- Echipa de salvare "Galaţi 4x4" vrea să pună pe "roate" o Caravană Medicală

- Rescue 4x4 Galaţi, salvatorii off-road

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu