30 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
De 01 aprilie, gălăţenii sunt aşteptaţi la Festivalul Scrumbiei 2018
De 01 aprilie, gălăţenii sunt aşteptaţi la Festivalul Scrumbiei 2018

Primăria Municipiului Galaţi aşteaptă până pe 19 martie 2018 ofertele pentru organizarea celei de a XVII-a ediţie a "Festivalului Scrumbiei 2018", achiziţie publică lansată luni, 12 martie 2018. Potrivit caietului de sarcini, evenimentul se va desfăşura pe 1 aprilie 2018, în Duminica Floriilor, pe Faleza Dunării.
Primăria doreşte asigurarea unui program artistic complex, precum şi asigurarea scenei şi a scenotehnicii necesare concertelor muzicale. De asemenea, gălăţenii se vor putea bucura de 3.000 de porţii de ciorbă de peşte servite cu linguri şi vase din lut ce se vor împărţi la Biserica Sfânta Precista, concursuri de pescuit, concurs de cross, concurs gastronomic cu specific pescăresc, concert live de muzică uşoară şi populară, spectacole destinate copiilor, piese de teatru în aer liber şi organizarea unui târg de creaţii (meşteri populari din toate regiunile). Valoarea estimată a contractului este de 120.000 de lei fără TVA, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.
Reamintim că, anul trecut, Festivalul Scrumbiei a costat 110.000 de lei fără TVA şi a fost organizat de firma Paf Media SRL.


Articole înrudite