22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
DISPĂRUTĂ! Adolescentă din Galaţi căutată cu disperare de familie (UPDATE)
DISPĂRUTĂ! Adolescentă din Galaţi căutată cu disperare de familie (UPDATE)

UPDATE: Minora a fost găsită în cursul nopții de 14/15, în jurul orei 03.00, pe raza municipiului Galați, pe stradă. Nu a fost victima vreunei infracțiuni. A fost încredințată familiei la scurt timp după ce a fost depistată, transmite IPJ Galați.

***

La data de 12 iulie 2023, în jurul orei 15:50, la sediul Secţie 1 Poliţie Galaţi s-a prezentat o femeie, cu vârsta de 46 de ani, care a sesizat faptul că fiica sa vitregă, ALEXANDRACHE MĂDĂLINA MARIA, în vârstă de 15 ani, în cursul aceleaşi zile, în intervalul orar 08:30-13:30, ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu situat pe strada Română, din municipiul Galaţi şi nu a mai revenit nici până în prezent.
Semnalmente: 1,65 m înălţime, greutatea de 50 kg, ochi căprui, păr brunet, tuns până la nivelul umerilor.
Îmbrăcăminte: la data plecării voluntare purta o pereche de pantaloni scurţi de blug, un tricou de culoare alb cu imprimeu negru şi era încălţată cu o pereche de adidaşi albi cu dungi roşii.
De asemenea, avea asupra sa un rucsac de culoare albastră şi o geantă de umăr de culoare mov, cu imprimeu alb şi bleu.
Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!

  • Galerie Foto:

Articole înrudite