27 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Elsa şi prietenii aduc Regatul de Gheaţă la Galaţi
Elsa şi prietenii aduc Regatul de Gheaţă la Galaţi

Porţile Regatului de Gheaţă din Arendelle se deschid sâmbătă, 04 martie 2023, de la ora 10.00, pentru toţi copiii din Galaţi. Actorii de la Golden Party Cluj Napoca aduc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi un spectacol muzical de animaţie pentru copii, cu mascote şi personaje îndrăgite.
"Momentul mult visat a sosit! Vino să te întâlneşti cu personajele preferate. Vă invităm preţ de 60 de minute, într-o lume a poveştilor în care cu ajutorul imaginaţiei, totul devine posibil. Elsa, cu puterile sale magice, curajoasa Anna, amuzantul Olaf, dar şi Kristof împreună cu Renul său prietenos te aşteaptă la distracţie. Copiii pot dansa şi cânta alături de actorii din spectacol, iar pentru că cei mici sunt parte a scenariului, li se pun adesea întrebări şi li se cere implicarea în spectacol. Ceea ce este nou şi special chiar şi pentru un teatru muzical de animaţie neconvenţional, este că la final de spectacol, cei mici au parte şi de un program de «încălzire» prin muzică, dans (sub formă de joc interactiv) şi multe alte activităţi printre care şi «face painting» (opţional), alături de actorii de la Golden Party Cluj Napoca. Ne vedem la spectacol!", transmit organizatorii.
Biletele se găsesc online, pe Eventbook.ro şi goldenparty.ro, dar şi fizic, la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi, zilnic. Preţul unui bilet porneşte de la 35 lei şi au acces copiii de peste 2 ani însoţiţi de părinţi. Accesul în sală se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului şi se poate fotografia.


Articole înrudite