21 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Jaf pe strada Brăilei (VIDEO)
Jaf pe strada Brăilei (VIDEO)

La data de 31.10.2022, în jurul orei ora 07.50, o patrulă de poliţişti locali din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră, aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Brăilei, a fost sesizată de numita M.V., în vârstă de 54 ani, cu privire la faptul că în jurul orei 04.00 i-a fost sustras telefonul mobil, marca SAMSUNG, din magazinul unde îşi desfăşoară activitatea, iar persoana suspectă de furtul acestuia a fost observată în staţia bus Ţiglina I. VEZI VIDEO, mai jos!

Împreună cu reclamanta, s-a procedat la căutarea suspectului, acesta fiind depistat în jurul orei 08.00, pe strada Siderurgiştilor. Persoana în cauză a fost legitimată stabilind că se numeşte G.C.V., de 19 ani, din Tecuci. La controlul corporal efectuat, asupra persoanei în cauză a fost găsit telefonul mobil marca SAMSUNG, care a fost reclamat ca fiind furat.

În acest caz au fost întocmite actele procedurale, persoana în cauză şi bunul corp delict fiind predate organelor competente, în vederea continuării cercetărilor.

! Reamintim că în primele nouă luni ale anului 2022, poliţiştii locali au constatat un număr de 228 de fapte cu caracter penal, 26 dintre acestea fiind de furt, subiect despre care Monitorul de Galaţi a relatat în articolul "Poliţia Locală Galaţi a dat amenzi de 6 milioane lei în primele 9 luni din 2022".

Citeşte şi Mai mulţi poliţişti locali pe străzile din Galaţi


Articole înrudite