Negocieri pentru Spitalul "Buna Vestire"

Luni, 27 Februarie 2017 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În cadrul şedinţei de joi, 23 februarie 2017, a Consiliului Local Galaţi, pe ordinea de zi s-a aflat şi proiectul privind constituirea unei comisii de negociere în vederea achiziţionării imobilului în care îşi desfăşoară activitatea Spitalul Clinic de Obstetrică - Ginecologie "Buna Vestire" Galaţi, proiect propus de Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi.
Consilierul local dr. Gheorghe Bugeag şi-a exprimat nemulţumirea faţă de această propunere, întrebându-l pe primar pe ce criterii se va face această negociere, ridicând ipoteza unor interese. Ionuţ Pucheanu, înainte de a răspunde acestor opinii, a ironizat faptul că dr. Bugeag este de foarte mult timp în Consiliul Local, încercând, în glumă, să îşi aducă aminte de când. Apoi acesta i-a răspuns, mizând pe faptul că suma de bani alocată spitalului, de 1,2 miliarde de euro, este, în opinia sa, destul de mică: "De banii ăştia vreau şi eu două mai mici!".
Propunerea privind achiziţionarea imobilului în care îşi desfăşoară activitatea Spitalul "Buna Vestire" a fost motivul unei divergenţe şi între consilierii Nicuşor Ciumacenco şi Gheorghe Bugeag. Ciumacenco a punctat, în schimbul de replici cu Bugeag, faptul că Galaţiul are o facultate de medicină şi este necesară achiziţionarea Maternităţii.
Proiectul privind constituirea unei comisii de negociere în vederea achiziţionării imobilelor în care îşi desfăşoară activitatea Spitalul "Buna Vestire" a fost aprobat cu 20 de voturi pentru.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu