Peste 270 de bilete de tratament la Lacu Sărat pentru pensionari Recomandat

Joi, 05 Iulie 2018 15:31
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Casa Judeţeană de Pensii Galaţi îi infomează pe pensionarii gălăţeni că pentru seria a X-a de tratament balnear, din data de 10 iulie 2018, Casa Naţională de Pensii Publice a repartizat instituţiei gălăţene un număr total de 433 de bilete de tratament. Seriile de plecare sunt în data de 10-11-12-13 iulie 2018.
Cele mai multe bilete de tratament alocate sunt pentru tratamentul privind afecţiunile de reumatism. Aici au fost repartizate 331 bilete de tratament, din care 274 de bilete pentru staţiunea Lacu Sărat. Alte staţiuni unde pensionarii gălăţenii se pot trata pentru această afecţiune sunt Amara (17 bilete), Felix (16 bilete), Pucioasa (2 bilete), Sărata Monteoru (8 bilete), Nicolina (2 bilete), Geaogiu Băi (4 bilete), Herculane (6 bilete) şi 1 Mai (2 bilete).
Pensionarii gălăţenii mai pot opta, în funcţie de nevoi, pentru următoarele staţiuni: Covasna (17 bilete), Tuşnad (4 bilete), Vatra Dornei (6 bilete), Buziaş (4 bilete), pentru afecţiuni cardio-vasculare, Olăneşti (18 bilete), Căciulata (14 bilete), Slănic Moldova (3 bilete), pentru afecţiuni digestive, Eforie Nord (4 bilete), Mangalia (2 bilete), Saturn (11 bilete), Techirghiol (2 bilete), pentru afecţiuni ginecologice, Sinaia (2 bilete), pentru afecţiuni nevrotice, Govora (3 bilete), Slănic Prahova (5 bilete), Tîrgu Ocna (6 bilete), pentru afecţiuni respiratorii şi Sovata (2 bilete), pentru afecţiuni ginecologice şi respiratorii.
Pensionarii gălăţeni care doresc să intre în posesia biletelor disponibile trebuie să se prezinte la Casa Judeţeană de Pensii Galaţi pentru a completa o cerere, împreună cu talonul de pensie, actul de identitate şi o trimitere de la medicul de familie din care să rezulte numele staţiunii recomandate pentru efectuarea tratamentului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu