25 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Reprezentanţi la nivel înalt ai Comisiei Europene sunt aşteptaţi la Galaţi
Reprezentanţi la nivel înalt ai Comisiei Europene sunt aşteptaţi la Galaţi

Consiliul Judeţului Galaţi organizează o conferinţă de mare amploare ce va avea loc la Galaţi în perioada 20 – 21 mai 2017 cu scopul principal de a atrage investiţii importante în judeţul nostru. În cadrul evenimentului ce se va desfăşura sub titulatura „Oportunităţi de investiţii pentru Europa”, vor fi prezentate şi dezbătute proiectele de investiţii care pot fi iniţiate de instituţiile din zona Dunării de Jos şi care pot primi susţinere financiară prin Fondul European de Investiţii Strategice (Planul Juncker).
”La eveniment aşteptăm să participe reprezentanţi ai Comisiei Europene la nivel înalt, experţi în realizarea unor proiecte de investiţii de interes strategic, reprezentanţi ai Băncii Europene de Investiţii, precum şi ai patronatelor din întreaga regiunea Sud-Est. Dorim să facem astfel de evenimente prin care să facem cunoscut Galaţiul. Şansa de dezvoltare a Galaţiului stă în mâinile noastre. Dacă noi vom face proiecte cu finanţare europeană, vom avea şi soluţii de dezvoltare”, ne-a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea.
Agenda evenimentului îşi propune să abordeze aspecte practice cu privire la tipurile de proiecte ce pot fi dezvoltate pentru a fi finanţate de Fondul European de Investiţii Strategice, precum şi modalităţile de pregătire şi depunere a acestor proiecte.


Articole înrudite