×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 296

Revelion unic pentru gălăţeni

 
Luni, 06 Ianuarie 2014 02:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii au avut parte de un Revelion deosebit în adevăratul sens al cuvântului, ei având privilegiul de a se bucura în noaptea dintre ani de un concert susţinut de Michael Bolton şi Smokie. Unii au fost sceptici, alţii nici nu au crezut că e posibil, dar minunea s-a înfăptuit - Bolton şi Smokie au fost pe scena gălăţeană din parcarea Shopping City. Spectacolul de Revelion a fost unul de mare amploare, aspect care a atras ca un magnet gălăţenii dornici de a-i asculta şi vedea pe unii dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi artişti din lume. În cadrul unei conferinţe de presă organizate înainte de spectacol, primarul Marius Stan le-a oferit, atât lui Michael Bolton, cât şi formaţiei Smokie, câte o diplomă de onoare pentru întreaga activitate şi cheia oraşului Galaţi.

 

Bolton, un concert special într-o noapte specială

 

"Sunt mai mult decât onorat pentru faptul că îl avem ca oaspete la Galaţi pe Michael Bolton. Vizita lui reprezintă cel mai important eveniment artistic... de când trăiesc eu în Galaţi", a spus primarul la conferinţa de presă cu Bolton. Puţin obosit după drumul lung spre România, Michael Bolton a spus că e fericit că e la Galaţi şi că spectacolul e unul special - va fi cel cu care se va încheia 2013 şi totodată va fi şi cel cu care va începe noul an. "E un spectacol special în o noapte specială, îmi place asta. Aşa voi începe noul an şi sunt foarte optimist în privinţa acestuia. Fiecare concert trebuie să fie special. Iubesc să fac muzică şi scopul meu e să aduc recunoştinţă publicului meu, prin intermediul muzicii. Dacă asta nu e un lucru special, atunci ar trebui să îmi schimb profesia, ceea ce nu cred că se va întâmpla", a spus Michael Bolton. În ceea ce priveşte oraşul în care a cântat de Revelion, artistul a spus că nu ştie foarte multe lucruri despre el. "Nu e la fel de mare precum Bucureştiul, nu are aceeaşi populaţie şi am auzit că are un primar foarte prietenos, care se bucură sprijinul altor persoane pentru a coordona şi a face posibil acest spectacol", a explicat Bolton. 

 

Smokie şi "rock'n'roll never dies"

 

Smokie este o formaţie care a marcat fiecare generaţie în parte, membrii acesteia fiind iubiţi şi apreciaţi în întreaga lume pentru muzica de calitate pe care o creează. "Vreau să vă spun din toată inima, şi nu doar din complezenţă, că a fost o formaţia care mie mi-a încântat tinereţea, mi-a încântat toţi anii de studenţie. Muzica lor am avut-o ani şi ani în torpedoul maşinii, e o muzică pe care am ascultat-o cu mare drag. Mă bucur că, alături de Michael Bolton, avem ocazia să fim alături de una dintre cele mai mari valori ale muzicii internaţionale. Cred că este un eveniment istoric pentru Galaţi, care, după Revoluţie, reprezintă poate cel mai important eveniment artistic care se petrece", a spus primarul Marius Stan. 

Membrii formaţiei Smokie au vorbit despre spectacolul pentru gălăţeni şi despre muzica rock, o muzică ce, spun ei, nu va muri niciodată. De asemenea, aceştia au menţionat că, din păcate, nu cunosc nicio formaţie de muzică rock românească, dacă acestea nu au cântat într-o limbă de circulaţie internaţională.

 

Foc de artificii cu adevărat spectaculos

 

Sute de gălăţeni s-au bucurat de petrecerea de Revelion organizată în aer liber de Primărie. Muzica şi laserele au făcut „încălzirea” pentru ceea ce avea să urmeze: concertul starului internaţional Michael Bolton. 

Înainte e miezul nopţii, primarul Marius Stan a urcat pe scenă pentru a număra împreună cu gălăţenii clipele rămase până la intrarea în Noul An. Edilul i-a avut alături pe Michael Bolton şi pe componenţii legendarei trupe Smokie, care au cântat după intrarea în 2014. „În această seară mă simt mândru că sunt gălăţean! Îmi doresc din toată inima ca împreună să construim un oraş cu adevărat european, iar evenimente ca acestea să aibă loc nu an de an, ci lună de lună. Să dea Domnul să trăim fericiţi într-un oraş european civilizat, în care copiii şi nepoţii noştri să trăiască alături de noi şi să nu trebuiască să mai meargă departe de părinţii lor. La mulţi ani, Galaţi! La mulţi ani, România!”, le-a urat Marius Stan gălăţenilor.

Un spectaculos foc de artificii pe fond muzical a marcat intrarea în 2014. Au fost nu mai puţin de 1.050 de "lovituri" iar specatcolul de sunet şi lumină a fost pe măsura aşteptărilor. 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu