31 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Spectacol total la Balul Bobocilor UDJG
Spectacol total la Balul Bobocilor UDJG

Vineri, 16 decembrie 2022, începând cu ora 19.00, în incinta Casei de Cultură a Studenţilor, bobocii de la Universitatea "Dunărea de Jos" vor fi gata de bal şi spectacol. Îşi dă start a 26-a ediţie a Balului Bobocilor din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, organizat de Liga Studenţilor din Galaţi.
"Precum e tradiţional, Balul Bobocilor îşi propune să valorifice talentele tinerilor. Importanţa acestui eveniment nu poate fi contestată de nimeni. „Balul bobocilor” a devenit un proiect de tradiţie al Ligii Studenţilor. Este organizat pentru studenţii din anul I, oferindu-le o seară de neuitat şi posibilitatea de a dobândi titlul de „miss”/„mister”. În cadrul acestui eveniment, bobocii au posibilitatea să se afirme şi să se integreze mai bine în lumea studenţiei, iar prin intermediul acestuia se asigură crearea unei atmosfere favorabile de socializare şi promovarea atât a bobocilor, cât şi a partenerilor proiectului.
În decursul a şase săptămâni, aceştia au beneficiat de cursuri de dans şi coregrafie cu instructori şi coregrafi, la sfârşitul cărora urmează un adevărat spectacol. Totodată, au avut parte de cele mai vaste activităţi, precum teambuilding, paintball, aerodrom (unde unii dintre ei au avut posibilitatea să şi piloteze un avion).
Liga Studenţilor din Galaţi îşi concentrează toate eforturile şi toată energia pentru realizarea celei mai reuşite petreceri din mediul universitar gălăţean, iar cele mai importante momente din seara balului fiind: festivitatea de deschidere a evenimentului; spectacolul artistic organizat de boboci; prezentarea sponsorilor şi partenerilor; concursul de Miss&Mister; momente artistice (muzică, dans) şi invitaţi speciali şi nu în ultimul rând, premierea concurenţilor „Miss&Mister 2022”.
Evenimentul se va încheia cu un concert, al artistului Spike (foto ↑), în clubul Divino, de la ora 23.00. Îndemnăm la o prezenţă, pentru a savura împreună această seară minunată", transmit organizatorii.


Articole înrudite