26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Start la înscrieri pentru Măcin Mountain Fun 2022
Start la înscrieri pentru Măcin Mountain Fun 2022

Asociaţia Bike Works anunţă iubitorii de mişcare şi de distracţie că, în perioada 03 - 05 iunie 2022, în apropierea localităţii Greci, din judeţul Tulcea, va avea loc o nouă ediţie, cea de-a şaptea, a evenimentului "Măcin Mountain Fun", iar înscrierile online se derulează până pe 20 mai 2022, pe site-ul www.bikeworks.ro.
Potrivit organizatorilor, evenimentul va cuprinde clasicele concursuri de ciclism (MTB şi E-BIKE) şi de alergare (de această dată chiar şi un semimaraton). În plus, atât pentru concurenţi, cât şi pentru toţi cei dornici de distracţie va fi un spectaculos foc de tabără, iar atmosfera va fi întreţinută artişti şi nu vor lipsi deliciile culinare.
"Am dat startul înscrierilor pentru acest eveniment atât de îndrăgit de către ciclişti şi alergători. An de an sute de concurenţi se bucură de minunatele trasee de concurs din Munţii Măcinului, unde abia aşteptăm să ne revedem cu toţii la începutul lunii iunie pentru un weekend în mijlocul naturii", spune Ciprian Jiga, preşedintele Asociaţiei Bike Works.


Articole înrudite