23 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Programul de Granturi „Electrica pune România într-o altă lumină” 2017
Programul de Granturi „Electrica pune România într-o altă lumină” 2017

Electrica SA a lansat cea de-a doua ediţie a programului de granturi “Electrica pune România într-o altă lumină”. Este un concurs online de proiecte prin care compania Electrica încurajează iniţiativele sustenabile ale românilor care vor să îşi sprijine comunitatea pentru a se dezvolta. Programul se desfăşoară în perioada 21 august – 22 septembrie, sub forma unei competiţii naţionale de proiecte. Valoarea totală a finanţărilor oferite de Electrica SA prin acest program este de 50.000 de euro.

Prin programul „Electrica pune România într-o altă lumină” vor fi finanţate iniţiative din urmatoarele domenii: educaţie, servicii sociale şi de sănătate, mediu, cultură şi sport. Atât persoanele fizice, cât şi organizaţiile neguvernamentale, instituţiile publice şi de învăţământ au oportunitatea sa propuna proiecte care pot solicita finanţare din partea Electrica de cel mult 10.000 euro.

 

Concursul de proiecte se va desfăşura în următoarele etape:

 

• Înscrierea online a propunerilor de proiect (21 august – 22 septembrie), prin completarea şi trimiterea unui formular standard, disponibil pe site-ul www.electrica.ro;

• Perioada de verificare a eligibilitatii propunerilor de proiect inscrise (25 septembrie – 5 octombrie);

• Jurizarea propunerilor de proiecte eligibile (până pe 19 octombrie);

• Anunţarea câştigătorilor (25 octombrie) pe site-ul www.electrica.ro.

 

Mai multe detalii despre procedura de înscriere, etapele programului, criteriile de eligibilitate, precum si criteriile de selectie ale proiectelor, găsiţi în pagina “Politica privind acordarea de granturi-Electrica pune România intr-o alta lumină”.


Articole înrudite