19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
A ajuns după gratii! Cum s-a putut urca la volan un bărbat din Cavadineşti
A ajuns după gratii! Cum s-a putut urca la volan un bărbat din Cavadineşti

Poliţişti din cadrul posturilor de Poliţie Cavadineşti şi Bălăşeşti au depistat, sâmbătă dimineaţă, 16 septembrie 2023, în jurul orei 04.00, un bărbat, de 48 de ani, domiciliat în comuna Cavadineşti, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe DC 9, din localitatea de domiciliu fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule!

"În timpul verificărilor, poliţiştii au stabilit că plăcuţele de înmatriculare care erau montate pe autoturism, aparţin unui alt auto, aflat în proprietatea acestui bărbat. De asemenea, autovehiculul pe care îl conducea a fost radiat din circulaţie, în Germania, din data de 21.08.2021. La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat", transmite IPJ Galaţi.

! Ulterior, luni, 18 septembrie 2023, în continuarea activităţilor de cercetare şi după probatoriul administrat în cauză, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului depistat, urmând ca în cursul zilei de marţi, 19 septembrie 2023, să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.


Articole înrudite