14 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Accident cu victime la Moscu, Galaţi
Accident cu victime la Moscu, Galaţi

La data de 19 septembrie 2023, în jurul orei 08:15, pe DJ 242, în interiorul satului Moscu, din judeţul Galaţi, a avut loc un accident rutier, în urma căruia 2 persoane au fost rănite.
Din verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Târgu Bujor – Formaţiunea Rutieră, s-a stabilit că o femeie, cu vârsta de 39 de ani, din satul Moscu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 242B, în interiorul localităţii de domiciliu la efectuarea unei manevre de schimbare a direcţiei de mers spre stânga a intrat în impact cu un alt autovehicul care era condus de un bărbat, cu vârsta de 66 de ani, din oraşul Târgu Bujor, având direcţia de deplasare către satul Băneasa.
Autovehiculele au fost avariate şi au fost rănite cele două persoane care se aflau la volan. Victimele au fost preluate şi transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri şi investigaţii medicale de specialitate.
Conducătorii auto deţin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ în ambele cazuri.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.


Articole înrudite