22 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Accident cu victime pe bdul Marea Unire din Galaţi
Accident cu victime pe bdul Marea Unire din Galaţi

La data de 15 noiembrie 2023, în jurul orei 08:00, pe bulevardul Marea Unire, din municipiul Galaţi, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane.
Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi care s-au deplasat la faţa locului au stabilit faptul că o femeie, cu vârsta de 42 de ani, din comuna Braniştea, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe artera rutieră mai sus menţionată, având direcţia de deplasare dinspre strada Uzina de Apă către strada Regiment 11 Siret, când a ajuns în curba din zona Grădinii Botanice, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers şi a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care era condus regulamentar de un bărbat, cu aceeaşi vârstă, respectiv 42 de ani, din municipiul Galaţi.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului şi a unei femei, de 49 de ani, pasageră în primul autoturism. Persoanele rănite au fost preluate şi transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în ambele cazuri, iar poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.


Articole înrudite