18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Accident cu victime pe Coşbuc provocat de un şofer de 18 ani
Accident cu victime pe Coşbuc provocat de un şofer de 18 ani

La data de 20 octombrie 2023, în jurul orei 21:15, pe bulevardul George Coşbuc, din municipiul Galaţi, a avut loc un accident rutier în urma căruia două persoane au fost rănite.
Din verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi s-a stabilit că un tânăr, cu vârsta de 18 ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul George Coşbuc, având direcţia de deplasare dinspre strada Aurel Vlaicu către strada Brăilei, la intersecţia cu strada Basarabiei ar fi efectuat manevra de schimbare a direcţiei de mers prin viraj la stânga, pentru a pătrunde pe strada Basarabiei, moment în care a intrat în impact cu un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus, pe banda 2 de un bărbat, de 24 de ani din municipiul Galaţi.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a două persoane, este vorba de adolescent, cu vârsta de 15 ani, pasager în primul autoturism şi un bărbat, cu vârsta de 30 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism. Victimele au fost preluate şi transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
Conducătorii auto deţin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ în ambele cazuri.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.


Articole înrudite