24 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
FOTO/VIDEO: Percheziţii la Galaţi. Traficant de droguri reţinut
FOTO/VIDEO: Percheziţii la Galaţi. Traficant de droguri reţinut

La data de 19.10.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Brăila au dispus reţinerea unui inculpat, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.
Din cercetările efectuate a rezultat că  în perioada septembrie - octombrie 2023, inculpatul a procurat şi a deţinut la domiciliul său, în scopul comercializării, droguri de risc şi mare risc.
În urma percheziţiei efectuate, în cursul zilei de ieri, în municipiul Galaţi, au fost identificate şi ridicate 654,59 grame de rezină de canabis (drog de risc), o cantitate de drog de mare risc, cunoscut sub denumirea generică de cristal (3-CMC), 65 de cartuşe de diferite modele şi calibre, precum şi alte mijloace de probă.
În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brăila, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Brăila.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie. FOTO/VIDEO, mai jos!


Articole înrudite