13 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Scandal la modernizarea Spitalului Târgu Bujor. Costel Fotea: «Avem toleranţă zero faţă de firmele care nu-şi fac treaba!»
Scandal la modernizarea Spitalului Târgu Bujor. Costel Fotea: «Avem toleranţă zero faţă de firmele care nu-şi fac treaba!»

Au început lucrările de eficientizare energetică la Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor. Este vorba de reabilitarea energetică a principalului corp de clădire a spitalului, în cadrul unei investiţii cu fonduri europene de peste 4,8 milioane de lei (TVA inclus), informează Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi.
Au început lucrările la una dintre cele mai importante investiţii de la Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor, după ce am desemnat un nou constructor. Firma care a câştigat prima licitaţie nu şi-a îndeplinit prevederile contractuale, motiv pentru care Consiliul Judeţean a emis şi un certificat constatator negativ, deoarece avem toleranţă zero faţă de firmele care nu-şi fac treaba. În cadrul acestei investiţii, se va înlocui tâmplăria şi acoperişul, se va recompartimenta interiorul şi vor fi reabilitate instalaţiile electrice, termice şi de distribuţie a apei. Mai mult, vor fi montate panouri fotovoltaice, pompe de căldură şi sisteme inteligente de gestionare şi monitorizare a consumului de energie. În acest moment, se lucrează doar la exterior”, a declarat Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi.
Lucrarea este realizată de către S.C. PM Construct 2007 S.R.L., informează CJ Galaţi.


Articole înrudite