25 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Se redeschide Biblioteca Estivală în Grădina Publică (PROGRAM)
Se redeschide Biblioteca Estivală în Grădina Publică (PROGRAM)

Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” şi Consiliul Judeţean Galaţi, cu sprijinul Primăriei municipiului Galaţi, organizează, în Grădina Publică, în perioada 17 iunie - 6 septembrie 2024, de luni până vineri, zilnic, de la ora 9.00 la ora 13.00 şi de la ora 17.00 la ora 20.00, "un program estival de vacanţă dedicat tuturor categoriilor de public, dar în mod special copiilor şi adolescenţilor, cărora dorim să le oferim, pe lângă Cluburile de vacanţă, de la filiale, un mod plăcut de petrecere a timpului liber.
Pe lângă activităţile recreative şi educaţionale menite să le stimuleze celor prezenţi curiozitatea, abilităţile practice, creativitatea şi să le satisfacă nevoia de petrecere a timpului liber în moduri cât mai diverse, vor fi oferite servicii specifice de bibliotecă, respectiv înscriere utilizatori, îndrumare şi consultare bibliografică, restituire de documente.
Mai mult, în condiţiile în care sediul central al Bibliotecii este închis pentru reabilitare energetică, urmare a importantei investiţii pe care Consiliul Judeţean Galaţi o derulează în beneficiul Bibliotecii şi al comunităţii implicit, gălăţenii vor primi în continuare sprijin, zilnic, în cadrul Bibliotecii Estivale, pentru accesarea de servicii publice disponibile online, în cadrul proiectului „Servicii în sprijinul comunităţii”.
Suntem nerăbdători ca, alături de partenerii şi de voluntarii bibliotecii, să dăm start unor noi aventuri în lumea cărţilor, să ne amuzăm şi distrăm cu poveşti noi, jocuri interesante, activităţi de explorare, recitaluri şi lansări de carte şi alte manifestări dedicate cărţii şi lecturii publice.
Totodată vom pune la dispoziţia publicului, prin intermediul Bibliotecii Estivale, o bogată literatură de loisir, cărţi pentru copii, reviste, ziare, jocuri de societate, puzzle, jocuri de rol şi jocuri interactive de tip şah, scrabble, rummy etc.
Îi aşteptăm pe gălăţeni la Biblioteca Estivală să se bucure de întâlnirile şi surprizele pe care le-am pregătit pentru ei!", transmit reprezentanţii Bibliotecii. PROGRAM, mai jos!


Articole înrudite