13 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Somon contaminat cu Listeria vândut în magazinele Carrefour din Galaţi
Somon contaminat cu Listeria vândut în magazinele Carrefour din Galaţi

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) informează că societatea OCEAN FISH S.R.L. a iniţiat retragerea de la comercializare a unor produse din somon, vândute în magazinele Carrefour, inclusiv în cele din Galaţi, ca urmare a evidenţierii prezenţei Listeria monocytogenes.

"Se recomandă persoanelor care deţin produse din aceste loturi să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Persoanele care au consumat produsele şi care prezintă febră simplă sau însoţită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul şi să raporteze acest consum. Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum şi cele în vârstă trebuie să acorde o atenţie deosebită acestor simptome. Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potenţial gravă, cu un timp de incubaţie de până la opt săptămâni. Pentru informaţii suplimentare, puteţi contacta Carrefour România S.A.: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.", potrivit ANSVSA.

Astfel, Carrefour România S.A. retrage de pe piaţă şi recheamă de la consumatori produsele cu datele de identificare de mai jos!

  • Galerie Foto:

Articole înrudite