25 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Tecuci: Copil lovit cu maşina pe trecere
Tecuci: Copil lovit cu maşina pe trecere

La data de 14 iunie 2024, în jurul orei 07:40, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Tecuci, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unui minor.
Din verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 54 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea autoturismul, având direcţia de deplasare către localitatea Drăgăneşti, în apropiere de intersecţia cu strada Ştefan Petică, ar fi surprins şi accidentat un pieton care se afla în traversarea străzii pe marcajul pietonal, pe sensul de deplasare al autoturismului.
În urma impactului, a rezultat vătămarea pietonului, fiind vorba despre un minor, în vârstă de 11 ani, din localitatea Munteni, judeţul Galaţi. Acesta a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.


Articole înrudite